Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/videnom.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/videnom.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Anmeldelse af “Der er en yndig mandag” | Nyttig viden og fakta om alt
Videnom.com » Featured, Film

Anmeldelse af “Der er en yndig mandag”

Skrevet d. 03/05/2010 af Bakmau5 | én kommentarer | 19,097 visninger |

Der er en yndig mandag starter godt med en introduktion af manden og vi finder lynhurtigt ud af at han er arbejdsløs. Han møder en klassekammerat fra gamle dage. En fejl på arbejdsformidlingen får hans ansøgning byttet om med en der hedder El Hassan fra Pakistan.

Hun hedder Ida og arbejder på en sprogskole for indvandrere, men da El Hassan endnu ikke er dukket op er der fare for at hendes klasse nedlægges hvis ikke han dukker op. Derfor klæder hovedpersonen, Lars, sig ud som El Hassan og deltager i sprogundervisning.

Det bliver hurtigt opdaget at han ikke er en rigtig udlænding, men Ida finder alligevel ud af at han er et godt menneske og den slutter med at de bliver kærester.

Der er en yndig mandag er ret sjov og dejlig kort. Den tager aktuelle emner som racisme op på en let og sjov måde. Jeg synes dog det er ærgerligt at den slutter så sukkersødt, for så ironisk som den nu engang er, er det ærgerligt at den ikke bare har en smaddersjov slutning.
Alt i alt en okay film som får fire ud af seks pebernødder

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnittet er: 4.00 ud af5)
Loading ... Loading ...

én kommentarer »

  • Drywalljyq skrev:

    удалите,пожалуйста! .

Kom frem med din mening!

Tilføj en kommentar til artiklen.