Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/videnom.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/videnom.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Sneaker trenden | Nyttig viden og fakta om alt
Videnom.com » Mode

Sneaker trenden

Skrevet d. 24/07/2012 af dennis | Ingen kommentarer | 2,401 visninger |

Den afslappede sports tendens har præget modebilledet i en længere periode, og sidste år blev endnu et item i denne tendens budt indenfor i modeverden, nemlig sneaker skoene. Trenden blev først anerkendt af modebloggere og stylister verden over, og stille og roligt vandt de indpas i alverdens modebutikker.

En af de allermest anerkendte brands indenfor denne sneaker trend må uden tvivl være New Balance. Kendte man ikke brandet før for dets sportssko og tøj, så gør mange det højest sandsynligt nu for dets indtog i modeverdenen. New Balance har lanceret en række mode sko modeller, men særligt blev U420 modellen taget godt imod af modeinteresserede Danmark over. Denne model fås i alverdens farvekombinationer og det er således intet problem at finde en udgave man godt kan lide.

Udover New Balance, så har mærker som Nike, Addidas og Vans også forsøgt sig med sneakers der er målrettet modeinteresserede. Særligt er Nike blevet kendt for deres ”Free” model som bruges som mode sko i lige så høj grad som trænings sko. Udover ”Free” modellen er Nike ”Air” modellen på det seneste spottet mange steder i blade, modeblogge og på gaden. Denne model er en mere tung og grov sneaker, og er til den lidt mere modige type. Addidas har netop relanceret ”Gazelle” modellen som kan spores tilbage til slut 60’erne, dog er den nu kommet i nye super aktuelle farver som bl.a. mint grøn og lilla. Også Vans har set sit snit til at indgå i denne trend og er tilbage i modebilledet, i alverdens farver og materialer til både piger og drenge.

Som et lidt mere anderledes alternativ til sneaker trenden har designer Isabel Marant lanceret en sneaker med kilehæl som på lige fod med de klassiske sneakers er blevet modtaget med kyshånd i modeverden. Men som bekendt løber en sådan trend ikke alene, og Topshop har gjort designeren kunsten efter og lavet en model der ligner til forveksling.

http://www.shopalt.dk/new-balance-sneakers-og-sko-billige-sko-og-sneakers-fra-new-balance-549.html

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnittet er: 5.00 ud af5)
Loading ... Loading ...

Kom frem med din mening!

Tilføj en kommentar til artiklen.