Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/videnom.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/videnom.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Sommerens begivenheder | Nyttig viden og fakta om alt
Videnom.com » Mode

Sommerens begivenheder

Skrevet d. 12/07/2012 af dennis | Ingen kommentarer | 2,011 visninger |

Sommeren nærmer sig og dermed er også festivaler, sommerferie og masser af strandture på vej. Og til alle arrangementerne er det fordelagtigt at have fodtøj, der passer til det man nu skal ud på.

Valget af fodtøj afhænger udover egen smag, også af valget om man skal være i Danmark eller man skal til udlandet i sin ferie. Fodtøj til en campingferie i Fjerritslev kræver ikke sko, som kan klare de samme udfordringer som solferie i Egypten kræver.

Nedenfor er lidt gode råd til, når skoene skal pakkes i kufferten eller rygsækken til sommer.

Festivaler – gummistøvler og sneakers

Er du trofast campist eller festivalgænger kræves der for alvor noget af dine sommersko. De skal kunne holde til de udfordringer det danske vejr stiller dem overfor. Heriblandt regn, vind og sol.

Derfor er sneakers det perfekte valg til din uge i Skanderborg, Roskilde eller Skive. Du kan finde farverige sneakers til kvinder, som passer til både aften og dagkoncerter. De er behagelige at have på, og skulle der falde lidt regn, kan de tåle det. Alt i alt et smart og behageligt stykke fodtøj.
Husk dog et par gummistøvler, hvis mængden af regn skulle øges.

Sommerferie – sandaler og klipklapper

Skal man sydpå til varmer himmelstrøg bør man i stedet medbringe sandaler og forskellige former for klipklapper til strand og pool.
Her kan de brasilianske Havaianas anbefales. De er lette, behagelige at have på og tåler både klor og saltvand.  De fås til både mænd og kvinder.

Vil man ud at spise en aften, er lædersandaler med fine spænder altid et hit til piger. Bianco har denne sæson præsenteret en sommerkollektion med masser af fede Merrell sandaler, som alle er trendy og komfortable.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnittet er: 4.00 ud af5)
Loading ... Loading ...

Kom frem med din mening!

Tilføj en kommentar til artiklen.