Cykelkurve til ethvert look

Hvis du bruger din cykel som dit primære transportmiddel, er der noget udstyr som er uundværligt. Her tænker jeg naturligvis på en cykelkurv. Uden en cykelkurv for du svært ved at handle – det er nemlig ikke den letteste sag i verden, at placere en fyldt bærepose på en bagagebærer på en cykel. Du bør heller ikke begynde at hænge poserne på styret – du kan miste kontrol over din cykel og styrte.

En cykelkurv behøver ikke at være grim, bare fordi den er praktisk. En kurv kan faktisk være med til, at pifte looket på din cykel op. Har du fx en sort cykel, kan en hvid cykelkurv være rigtig flot. Har du en helt lilla cykel, kan en hvid cykelkurv også være en fed detalje. Du kan jo selv bestemme, om kurven skal være foran på cyklen, eller bagpå.

Er du rigtig feminin kan det også være, at du vil tilføje blomster til din nye kurv. At du ikke er feminin, eller måske har en herre cykel, afskærer dig ikke fra at have en cykelkurv og udnytte dens praktiske egenskab. Der findes nemlig masser af kurve, der er enkle, funktionelle og passer til de fleste cykler. Det nemmeste er, hvis du har et bagagebære på cyklen. Så kan du bare sætte kurven fast der, uden yderligere fastgørelse. Har du ikke et bagagebære, kan du få sat et på, eller få fastmonteret en kurv. Begge dele burde enhver cykelmekaniker eller cykelhandler, der tilbyder reparationer, kunne gøre.

Så på med kurven og oplev din nye frihed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *