Dræbersneglene er på vej – Hvordan dræber vi dem?

Juni måned her i år 2010, har været ualmindelig våd og fugtig. Mange mennesker gik nok og troede at dræbersneglene nok var væk efter denne umådelig lange og kolde vinter, men næ nej, sådan er det ikke. Til gengæld har denne juli måned med alt den fugt og regn kombineret med det lune vejr gjort at dræbersneglene har haft optimale betingelser for at yngle. Dræbersneglene kan i løbet af en parringssæson nå at lægge 400 æg, og da dræbersneglene er hermafroditter, bliver det til rigtig mange snegle. Der er rigtig mange forskellige måder vi kan gøre kål på sneglene på, vi kan dræbe dem med kogende vand, nogle folk spreder salt og man kan også udnytte at dræbersneglene er kannibaler, ved at lade de døde snegle ligge og derved lokke flere snegle til.  Hvis du har et godt råd mod dræbersneglene, så skriv endelig en kommentar

3 meninger om “Dræbersneglene er på vej – Hvordan dræber vi dem?

 • august 10, 2010 kl. 10:03 am
  Permalink

  Jeg hader virkelig også de dræbersnegle! Især nu hvor det regner lidt er det virkelig slemt her i nordjylland..!

 • oktober 25, 2010 kl. 10:56 am
  Permalink

  Jeg så en slags omvendt nedløbsrende hos en af mine naboer, som var beregnet til at holde bæsterne ude. Det er nok på den måde at kampen skal vindes – lokalt.

 • november 8, 2010 kl. 3:02 pm
  Permalink

  Det er utroligt at vi som et højt udviklet land og samfund her i anno 2010 kæmper med et lille primitivt dyr som dræbersneglen – og vi taber.
  Det er da pinligt 😛

  Omvendt så synes jeg altid det bliver pustet om som et kæmpe problem, jeg har aldrig taget notits af det, men måske er jeg bare heldig ikke at blive ramt af problemet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *