E-cigaret blog: Hvem står bag?

Hvem står bag?
Godt spørgsmål. Jeg hedder Mathais og det er mig der står bag siden. Jeg vil gerne prøve at hjælpe andre med at forstå den fantastisk verden af e-cigatter.

Lidt baggrundshistorie:
Jeg startede med at ryge da jeg var omkring de 16 år. Det var på den tid man rigtigt startede med at feste og så videre. Med tiden var det ikke bare til fester, men også i hverdagene. Cigaretter er virkelig et nydelsesmiddel, men det er også afhængigheds skabene. Udover det var det også dyrt når man var på SU.

Jeg har flere gange prøvet at stoppe, men jeg må åbenbart ikke have så meget viljestyrke. For omtrent et år siden, ville jeg virkelig gerne stoppe. Blandt andet kunne jeg mærke at min kondition ikke var helt så god som den plejede at være. Jeg kunne mærke at det ikke kun var nikotinen der gjorde at jeg var tiltrukket. Der er også masser af hygge involveret i at tage en cigaret. Man stresser af og får tankerne andre steder hen end hverdagens stres.

Jeg begyndte derfor at kigge efter alternativer til de normale nikotintyggegummier og nikotinplastre. Jeg faldt så ved en tilfældighed over e-cigaretter, det så interessant ud fordi det netop også så ud til at indeholde hygge-faktoren.

På det tidspunkt var der ikke så forfærdeligt meget information om e-cigatter, men jeg tog et sats og bestilte en. Det var en af de bedste beslutninger jeg har taget og siden da har jeg ikke set mig tilbage!

En mening om “E-cigaret blog: Hvem står bag?

  • november 26, 2022 kl. 8:22 am
    Permalink

    Ok, er ganske enig at hygge forsvinder ikke bare fordi, at man damper på en E-cigaret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *