Find din stil

Man har lige fået sin bolig, og nu skal den indrettes. Men det er ikke så let endda, for den skal gerne give et præg om, hvem man er som person, og hvilke interesser man måtte have. Er man i tvivl om dette, så må man ikke panikke over dette – for der er mange løsninger, og de er meget simple alle sammen. Det vigtigste er, at man får dannet sig noget inspiration, og derfor skal man kigge! Ja, kigge i aviser, blade, reklamer og forretninger. Derefter skal man i tænkeboks og gøre det klart over for sig selv, hvad det er man ønsker. Man kan skrive det ned på et stykke papir, eller lukke øjnene og forestille sig, hvordan ens lejlighed skal se ud. Hvad er drømmen? Er man den stilrene person, som går op i kvalitet og design eller er man mere sprælsk og vil gerne have, at ens lejlighed skal have forskellige farver og temaer? Mulighederne er mange, så det handler om at finde lige nøjagtig sin egen stil. Der findes nemlig ikke nogen facitbog, hvor man finder svaret. Det handler om at drømme – og forsøge at udleve sine drømme, og gerne gennem inspiration fra andre.

Der findes utrolig mange steder, hvor man kan finde sin inspiration fra. Boligblade, annoncer, reklamer og forretninger som IKEA og IDEmøbler. Man kan også – ofte hvis man er studerende – vælge steder som Føtex og Bilka. Det handler alt sammen om, hvad man har af stil og ønsker sig. IKEA henvender sig til alle, og de har et meget bredt udvalg til alle stilgenrer, mens IDEmøbler er lidt mere kvalitet og mere stilrene møbler.

Så gå i tænkeboks og så skal man hurtigt finde sin stil og ønsker. Ellers kan du også tjekke blogs som http://nethelp.dk/ for at hente lidt inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *