Hårfarve Spray – Prøv en ny midlertidig farve hår

En af de vigtigste kendetegn ved en person er hårfarven. Derfor kan det være en rigtig sjov gimmick at skifte hårfarve for en aften. Det kan let klares med en hårfarve spray, som vil give en sjov og naturlig farve for en midlertidig periode.

Selvfølgelig er alt hårfarve midlertidig, da håret jo lige så stille vokser ud. Men hvis du vælger at bruge en rigtig farve, som f.eks. en permanent hårfarve, så kan du altså ikke bare skylle farven ud igen, men er nød til at bruge den indtil håret ligeså stille vokser ud.

Derfor er en midlertidig spray hårfarve en skægt valg, hvis du f.eks. har en sjov aften med vennerne, hvor du vil prøve en skør farve, såsom pink eller lilla, som de fleste mennesker ikke ønsker at gå rundt med til hverdag.

En anden begivenhed hvor spray hårfarve er meget brugt er ved fastalavn og halloweek, hvor en ny farve hår kan give et helt andet look. Og det kan være et ’must have’ for at se rigtig ugyggelig ud.

Du kan også prøve at bruge en hårfarve på dåse, hvis du ønsker at teste dit nye look af, før du vælger at få lavet et mere permanent skifte. Hvis du er tilfreds med din nye farve hår, kan du vælge at gå til frisøren som kan ordne det for dig. Du kan også vælge at klare det selv derhjemme. Hvis du ønsker at farve dit hår selv, kan du læse meget mere om hvordan man gør på haarfarveguide.dk.

Husk altid at tjekke ingredienserne i sprayen, hvis du lider af allergi eller andre overfølsomheder, da de kan indeholde mange underlige ingredienser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *