Historien om den hvide iPhone 4

Da iPhone 4 første gang blev præsenteret, viste apple to forskellige farver frem – en hvid iPhone og en sort iPhone.

Da iPhone 4 så kom på markedet den 4. juni i år 2010, var det imidlertid kun den sorte model det var mulig at købe.

Mange mennesker, jeg selv inklusiv, troede at det kun var indtil ventelisterne var nedbragt at man ikke kunne købe en hvid iPhone.

Det viste sig dog at der var problemer med at producere den hvide iPhone 4 og den kom derfor slet ikke på markedet i år 2010. Der var derfor spekulationer omkring om den hvide iPhone overhoved ville komme på markedet.

Apples senior vice president Philip Schiller manede dog rygterne i jorden da han meldte ud at den hvide iPhone 4 ville komme på markedet. Han skrev også at den ville blive smuk.

Det er endnu uvidst hvornår den kommer på markedet, men alle rygter lige nu pejer imod at den vil komme på markedet i løbet af foråret 2011.

Dette kan måske gå hen og booste salget af iPhones igen. Abonnementerne tilhørende de folk der købte den sorte iPhone 4, lige da den udkom udløber snart og de vil måske være klar til at købe den hvide iPhone for at prøve en ny farve.

En mening om “Historien om den hvide iPhone 4

  • marts 23, 2011 kl. 11:18 am
    Permalink

    Jeg synes ærlig talt, at det er mærkværdigt, at den ikke er kommet endnu. Og når den så kommer, forstår jeg sgu heller ikke rigtig de folk, der ender med at købe den. Altså, der kommer jo nok en iPhone 5 inden så forfærdeligt længe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *