Loppemarked – gammel tradition der i større grad tiltrækker flere og flere typer og aldre

I en tid, hvor vi hver dag på den ene eller den anden måde bliver mindet om, at vi skal huske at spare på pengene, kommer det alle til gode, at interessen for en tradition som loppemarked er stigende. Mange mennesker – unge som gamle, er ikke længere så kræsne, når det gælder møbler, tøj, bordtøj og meget, meget mere. Ofte er sagerne på et loppemarked i rigtig fin stand og der kan være endnu flere penge at hente på alt mellem himmel og jord end ved et udsalg.

 

Forkæl din kreative side med gode og billige materialer

Er du meget kreativ og bruger meget tid på en hobby som for eksempel at strikke, kan du med fordel besøge et loppemarked. Der vil sikkert både være folk, som er kommet for at sælge godt, men billigt garn, mens andre sælger garn endnu billigere, fordi de ikke får det brugt. Garn som dette er lige så godt som det du køber i butikkerne eller som det garn du køber online på internettet. Og her sparer du portoen! Dette gælder også for materialer som maling, stof og andet guf for din kreative side.

 

Spar penge på møbler og vær samtidig med på moden

Samtidig med, at unge mennesker i dag flytter hjemmefra i en tidligere alder end for bare 10 år siden, er interessen for vintage og retro også ofte vist i samtlige boligmagasiner. Studietiden er ikke der, hvor der er flest penge at hente og det er her et loppemarked kombinerer det bedste af to verdener – at spare penge og mode. Et gammelt møbel til få penge, kan uden stort besvær laves om til en flot stol, smart kommode eller bord ved hjælp af maling, stof eller andet du har i tankerne. Når du bliver træt af malingen eller stoffet er det ligeså hurtigt at skifte igen – eller sælge det videre på endnu et loppemarked. Det er flere fluer med et smæk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *