Lyd og klip af nordkraft film

Klipning: Historien er opbygget så vi følger tre forskelige historier på en gang og dette påvirker selvfølgelig i høj grad klipperytmen. Den er ikke super hurtig, men ca. hver femte minut skifter vi historie og kommer over i et helt nyt miljø. Det er overhoved ikke umærkelige klip, de skifter brat og der er ikke rigtig nogen fade/ebbe ud effekt mellem klippene. Selvfølgelig er klipningen utrolig vigtig for filmen, da den jo er opbygget på den måde den er.

Lyd: Der bliver brugt utrolig meget voice over i filmen, den forklarer personernes tanker og bruges til introduktion til personerne. Derved bliver det personernes eget syn på dem. Der bruges en rigtig meget underlægnings musik. Af eksempler på underlægningsmusik kan nævnes da Maria og Hussein sidder i toget på vej til Christiania, er der klassisk musik med noget der lyder som havet i baggrunden. Det er utrolig idyllisk og det forstærker den lykke og rolighed der er i mellem Maria og Hussein. Der er også den meget karakteristiske sang ”Save me” som bliver spillet utrolig meget igennem hele filmen og vi når at få et forhold og en følelse til den. Af naturlig musik, altså musik der kommer fra objekter i filmen kan man nævne baren som Frank ejer. Musikken her er nødvendig for at skabe en stemning af fest.

Lys: Det virker som et meget naturligt lys, f.eks. når Allan sidder i sin lejlighed, der er kun lige lidt lys fra den lille bordlampe og fjernsynet. Ud over det er der ikke mange særlige lyseffekter, det skulle da lige være da Maria flyver over sengen, der er der noget lys som skaber en helt speciel stemning.
Rekvisitter: Asger har junkie hundene, de afspejler rigtig meget hvordan han er som person og samtidig er det meget typisk for den slags typer, som Asger er, at have kamphunde.

En mening om “Lyd og klip af nordkraft film

  • februar 24, 2012 kl. 11:17 am
    Permalink

    Pis og lort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *