Ny sektion på bloggen: Introduktion til e-cigaret blog

Jeg besluttede at starte denne nye sektion på bloggen efter jeg blev så glad for E-cigaretter. Jeg tror at det at ryge en e-cigaret kan forbedre livkvaliteten en smule og helt sikkert være med til at rede liv. Når man skifter røgen ud med damp, får du glæden af at ”ryge” samtidig med at du under de fleste negative aspekter af at ryge rigtige cigaretter. Så hvis du, ligesom mig, er glad for at ryge, men er træt af alle de dårlige ting, så synes jeg da du skal tage et kig på e-cigaretter og måske endda prøve en!

 

Jeg har det sidste år læst en helt masse om e-cigaretter. Der er mange luskede og dårlige informationer, men med min egen side vil jeg prøve at guide dig gennem junglen på den bedst mulige måde.

 

Hvis du finder min blog nyttig, kan du jo dele den med venner, kolegaer og familiemedlemmer, det ville jeg blive glad for.

 

–       Jeg håber du får en god tid her på siden!

 

4 meninger om “Ny sektion på bloggen: Introduktion til e-cigaret blog

 • marts 2, 2012 kl. 10:06 pm
  Permalink

  Hejsa…
  Ja e-rygning styrer…..Og smager 100 gange bedre end smøger 😉

 • juni 25, 2012 kl. 2:07 pm
  Permalink

  Et vidunderligt produkt!
  Pludselig var det ikke noget problem at kvitte smøgerne!
  E-cigaretter giver samme følelse 100%

 • januar 23, 2013 kl. 6:46 pm
  Permalink

  Har købt mine produkter på chp-vapours.com. Det er super produkter og det er også billigt.

  Det damper vidunderligt,

 • marts 29, 2013 kl. 11:16 am
  Permalink

  Jeg er også begyndt at dampe, jeg røg 40 smøger om dagen, og har gjort det i mange år, men jeg så at der var flere der var begyndt med de her E-cigaretter, og tænkte at det måtte jeg prøve, jeg var lidt skeptisk ved det, men tog springet alligevel og efter jeg er startet på at dampe, er jeg nede på kun et par “hygge Smøger om dagen “. sikke mange penge man sparer.. købte mine e-cigaretter hos http://www.stop-roegen.dk, og fik en en god vejledning af dem. så det kan kun anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *