Privatlån

Der er en lang række forskellige muligheder for at tage privatlån. Privatlån er kendetegnede ved, at de kan bruges på lige det, som man ønsker. De går også under navnet forbrugslån. De penge, som man låner gennem et privatlån, skal ikke bruges til noget specifikt, som det er tilfældet ved eksempelvis et billån eller et huslån.

 

Find det rette privatlån

Flere og flere vælger at finde deres privatlån online. Det er hurtigt og nemt. Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle privatlån tilbyder lige rimelige renter. Rentemarkedet kan være lidt af en jungle at finde rundt i, men kender til ÅOP, er det noget lettere at ende op med det rette privatlån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Jo lavere ÅOP desto billigere er det at tage lånet. Det er lovpligtigt for udbyderne at skilte med ÅOP for privatlånene. Med den viden er det noget nemmere at bevæge sig ud på markedet for privatlån, kom i gang allerede i dag på Laaninfo.dk/Privatlån.

Et andet godt råd er af finde en dansk udbyder, så man er helt sikker på, at man handler under samme regelsæt.

 

Hvem kan få privatlån

Fordelen ved privatlån er, at næsten hvem som helst kan anskaffe sig et privatlån. Her gælder ikke særlig mange krav. Kravene er få og lyder således:

–          Man skal være minimum 18 år for at få lov til at tage et privatlån. Det er ikke en regel, som udbyderen er kommet op med, men det er indskrevet i den danske lov.

–          Hvis man vil tage et privatlån, kræver det en fast månedlig indtægt. Tjener man ikke penge, kan man ikke få lånet. Udbyderen er simpelthen for bange for, at pengene ikke kan betales retur til tiden.

–          Det sidste krav går på, at man ikke må stå opført i RKI, da udbyderne frygter at historien med de dårlige betalere vil gentage sig.

 

Skal du bruge penge her og nu, så kan det alternativ til Privatlån være at se mod lånetyper som eksempelvis kviklån, find alt info herom på http://www.basiskapital.dk/kviklaan/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *