Skal virksomheden have ny bolig?

Søger I som virksomhed nye lokaler? Hvis dette er tilfældet skal du ikke tage det første og det bedste på hjemmesiden. Gør jeres behov klart og snak sammen om hvordan I kan få mest muligt ud af jeres nye lokaler. Er I en salgsvirksomhed som skal snakke sammen med den gennemsnitlige dansker vil det være en god idé at finde et butikslokale der kan ses af folk der går forbi. Er I til gengæld en webshop vil dette måske ikke være relevant og I kan i stedet fokusere på hvor der er mulighed for lager og gode kontorpladser.

Tænk frem

Når I flytter i ny bolig eller lokaler er det en god idé at tænke fremadrettet og prøve at vurdere hvor vidt I vil vokse til en større virksomhed og derfor kan få brug for noget mere plads. Hvis dette er tilfældet er det en god idé enten af finde et stort sted til at starte med eller undersøge muligheden for en tilbygning.

Hvis man er en lille opstartet virksomhed der ikke har det største budget er det meget vigtigt man gør sig klart hvad man har råd til. Økonomi er en vigtig faktor, specielt i starten hvor man skal vise banken man har en sund økonomi sådan man i fremtiden kan låne penge. Der er altså mange ting man skal gøre op inden man går ud og køber nye lokaler til virksomheden. Beliggenheden kan være vigtigt for nogle mens rumligheden kan være vigtigt for andre. Så gør jer klart hvad I har brug for og tænk over hvad I har råd til. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis ikke man tænker sig om.

 

Netop lokaler og specielt erhvervslokaler kan du læse meget mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *