Tab dig uden at træne

Er du også træt af utalige slankekurer så er det her måske vejen for dig.

At tabe sig handler om at have et effektivt kalorie underskud, jo større dit kalorie underskud er jo mere taber du dig. En almindelig aktiv mand forbrænder ca. 2500kcal om dagen mens kvinder forbrænder ca. 2000kcal om dagen.

Flere mener også at det mest effektive kalorie underskud er 500 kalorie, men mindre kan selvfølgelig også gøre det, bare du holder det på et underskud og ikke lader det blive til et overskud

Hvordan opnår jeg et kalorie underskud uden at træne?

Det er faktisk meget simpelt og lige til. Det hele handler om at du skal ændre din måde at tænke og gøre ting på. Det eneste du skal gøre er at ændre dine hverdags rutiner på en sådan måde at du øger din kalorie forbrænding.

Tager du fx bilen på arbejde så kan du hente en masse her. Tag i stedet cyklen på arbejde og allerede her har du opnået meget.

Bor du i etage ejendom så tag trappen i stedet for elevatoren.

Gå en tur med hunden i sted for at lad børnene gøre det. ejer du en hund så er det en oplagt måde at komme ud af døren på.

Invitere veninden med ud på en hyggelig gå tur, er du en af dem der elsker at gå på cafe med veninderne, så skift den ugentlige cafetur ud med en gå tur i de flotte danske parker og skove.

Sæt din sundhed i fokus og tænkt over hvad du spiser.

Spis rigeligt vitamin C, mange forskere peger på Vitamin C i kampen mod vægten.

Hvad kom vi så frem til i kampen mod en sundere hver dag

  1. Cykle på arbejde
  2. tag trappen i stedet for elevatoren
  3. gå med hunden
  4. Invitere veninden med ud på en hyggelig gå tur
  5. Sæt din sundhed i fokus
  6. Vitamin C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *